Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
Caminada d'octubre de 2013
Primera Caminada del curs 2013-2014

           

            El passat 12 d'octubre -segon dissabte de mes- iniciàrem les caminades del curs 2013-2014.

            Férem el primer tram del Camí d'Andorra, que va des del Pont de Peramola, a la sortida d'Oliana, fins a Pallerols passant per Peramola. En total fórem 31 persones vingudes de Lleida, Sant Cugat, Barcelona i Mataró

            Sortírem d'Oliana a les 10:30 h, amb una mica de retard, pujant tot seguit a l'ermita de la Mare de Déu de Castell·llebre. Poc després arribàrem a Peramola, on després de visitar el paller on dormir sant Josepmaria la nit del 19 de novembre de 1937 anàrem a dinar a la Font del Cané. 

            Després de dinar continuàrem la caminada cap a Pallerols pel camí vell de Sant Marc, passant per la Font de Comalpou, prop de la Cabana de Sant Rafel.

            Arribàrem puntualment a Pallerols per la missa de les 5 de la tarda que concelebraren Mn. Jesús i Mn. Domènec.

            Acabada la missa visitàrem les obres de la rectoria de Pallerols.

 

            Us esperem a les festes que celebrarem els propers mesos de novembre i desembre. Per a saber més, entra a l'Agenda de la web.

 

            17 de novembre: la Festa de la Trobada de la Rosa

            30 de novembre: la VII Jornada de Camins de Llibertat a través dels Pirineus, que enguany celebrarem a Escaldes-Engordany (Andorra)

            1 de desembre: missa a Sant Julià de Lòria (Andorra) en acció de gràcies per la feliç arribada de sant Josepmaria a Andorra el 2 de desembre de 1937.

            La nit del 30 de novembre a l’1 de desembre hi ha una cursa i caminada popular recordant l’última etapa del Camí d’Andorra que féu sant Josepmaria la nit de l’1 al 2 de desembre de 1937.

            Apunteu-vos-hi i reviviu totes aquelles experiències de sofriment i joia de l’any 1937!

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612