Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
Eucaristia d'acciˇ de grÓcies a Sant JuliÓ de L˛ria
Memorable record del 76Ŕ aniversari de l'arribada de sant Josepmaria a Andorra

 

            El diumenge 1 de desembre, a les 11:30, se celebrÓ a l'esglÚsia de Sant JuliÓ de L˛ria una missa d'acciˇ de grÓcies en mem˛ria de la feliš arribada de sant Josepmaria EscrivÓ de Balaguer a Andorra, el 2 de desembre de 1937.

            En acabar la missa, es beneÝ la rosa de fusta daurada que l'any passat -en motiu de la celebraciˇ del 75Ŕ aniversari del pas de sant Josepmaria per Andorra- Mons. Javier EchevarrÝa, prelat de l'Opus Dei, regalÓ a l'arquebisbe d'Urgell, Mons. Joan Enric Vives. A continuaciˇ es traslladÓ la rosa al seu emplašament definitiu, en un lateral de l'antic altar major, prop l'estÓtua de sant Josepmaria.

            Concelebraren l'Eucaristia Mn. Josep Maria Mauri, vicari general del bisbat d'Urgell i Mn. Josep Chisvert, rector de la parr˛quia de Sant JuliÓ de L˛ria. Hi assistiren unes 250 persones i algunes autoritats del Com˙ de Sant JuliÓ de L˛ria, entre altres la c˛nsol major Montserrat Gil i el conseller major Carles ┴lvarez Marfany. TambÚ hi assistÝ una important representaciˇ de la Junta de l'Associaciˇ d'Amics del CamÝ de Pallerols de Rialb a Andorra, amb el seu president Joaquim Manich.

            DonÓ un especial relleu a la celebraciˇ, el cor dels Petits Cantors d'Andorra que acompanyaren amb els seus cants.

            Tot plegat una festiva celebraciˇ, que des de l'associaciˇ agra´m profundament als sacerdots concelebrants, a les autoritats de sant JuliÓ de L˛ria i a tot el p˙blic assistent.

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612