Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
Des de Zürich a Pallerols
Venen de tot el món per a seguir les petjades de sant Josepmaria

Thomas Buck, un ex Guàrdia Svizzera ens escriu,

"A finals de juliol he fet un curs d'estiu a Andorra. El motiu -entre altres coses- era conèixer el camí que va fer sant Josepmaria l'any 1937.

M'ha impressionat molt el duríssim camí que havien de fer, amb tota la preocupació que tenia per fer l'Opus Dei. He visitat diferents punts del camí: Pallerols, la cabana de Sant Rafael, Mas d'Alins, ... Vaig tenir l'oportunitat d'anar fins a la Ribalera, on sant Josepmaria va celebrar l'última missa abans d'entrar a Andorra.

L'església de Pallerols està molt ben restaurada, així com la rectoria inaugurada i beneïda el 3 de setembre de l'any anterior, pel prelat de l'Opus Dei, Mons. Javier Echevarría.

El camí està molt ben senyalitzat i permet seguir el traçat total fins Andorra a persones acostumades a les caminades per la muntanya. Penso que el període de primavera o tardor és l'ideal, ja que a l'estiu hi ha trams molt calorosos. També el paisatge m'ha agradat moltíssim!

Jo vaig conèixer sant Josepmaria a Roma. Des de 1970 a 1975 ens van convidar moltes vegades a la tertúlia amb ell. A mi em feia sempre el senyal de la creu al front. També hem de donar-li les gràcies per l'impuls que ha donat a la tasca amb la Guàrdia Suïssa Pontifícia. Allà va ser on jo vaig conèixer l'Opus Dei."

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612