Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
Mes de maig a Pallerols
Augmenta l'afluència de visitants a Pallerols

Durant el mes de maig, molta gent ha visitat Pallerols: unes noies de Granada, Jaèn i Màlaga; varis grups de Madrid: unes noies, un grup de muntanyers i unes famílies de Tajamar; uns nois de Filipines han estat fent un camp de treball; també ens han visitat unes noies d'Holanda i molta gent ha acudit en romiatge a Pallerols durant el mes de maig. 

Donem ara una breu notícia dels dos últims grups que han acudit en romiatge a Pallerols: un grup de Lleida i un altre de Barcelona.

 

1. El grup de Lleida

El dissabte 27 maig un grup de 22 persones de Lleida feren un romiatge a la Mare de Déu del Roser de Pallerols.

Arribaren a Peramola cap a les 10 del matí i per començar feren un bon esmorzar a la Fonda La Masia. Després visitaren el paller on sant Josepmaria passà la nit del 19 al 20 de novembre de 1937, on llegiren els documents històrics corresponents.

De Peramola anaren a Pallerols, visitant la rectoria i l'església, recordant els esdeveniments més importants succeïts els dies 21 i 22 de novembre de 1937. Tot seguit es resà una part del Rosari i a continuació assistiren a la Missa, que celebrà Mn. Norbert Estarriol.

A quarts d'una començaren a preparar el dinar de barbacoa i acabaren amb una tertúlia sota els pins, explicant vivències de Pallerols. 

Va ser un dia intens, molt ben aprofitat i entusiasmant, sobretot per als que no havien estat mai a Pallerols.

2. El grup de Barcelona

El diumenge 28 de maig un grup de 26 persones de Barcelona arribaren a Pallerols a les 11:30 del matí per visitar la rectoria i l'església, recordant el pas de sant Josepmaria per aquestes terres ara farà 80 anys.

Després de reviure els fets més significatius, es resà una part del Rosari i a continuació assistiren a la Missa, que celebrà Mn. Jesús Mari Pons.

Acabaren a Peramola on veieren el paller i dinaren a la Font del Caner, amb entrepans que portaven.

Magnífiques vivències per recordar i transmetre als familiars i amics que no hi pogueren assistir.

 

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612