Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
Notícies del mes d'agost
Persones de tot el món visiten Pallerols

   

            El passat mes d'agost s'ha caracteritzat per l'afluència de persones d'altres països, degut a la Jornada Mundial de la Joventut que es va celebrar a Madrid del 18 al 21 d'agost, on milers de joves de tot el món s'aplegaren per veure i escoltar al Papa Benet XVI.   

           Alguns dels participants en aquesta trobada van passar per Pallerols.

           El dia 11 d'agost arribaren a Pallerols 54 noies procedents del Canadà, des de Vancouver a Québec. Els dies 12 i 13 ens visità un grup de 42 nois de Califòrnia (USA) que després de veure Pallerols anaren al Corb i a la Ribalera.

           Més endavant, els dies 22 a 24 vingueren 12 nois de Lisboa (Portugal) i 12 més de Brussel·les (Bèlgica).

           Els més agosarats foren els de Brussel·les que pujaren de nit a la Cabana de Sant Rafel i també de nit arribaren a les Masies de Nargó, després d'anar a la Ribalera i superar la muntanya d'Aubenç. Les dues nits que estigueren per la zona dormiren fent bivac. 

           Moltes altres persones de diferents llocs d'Espanya i d'altres països visitaren també aquests llocs durant el mes d'agost.

Teniu més informació sobre aquestes visites entrant a l'apartat de Notícies.

Tot plegat fa que Pallerols i rodalies es vagi consolidant com a lloc de visita per a persones d'arreu del món, desitjoses de conèixer directament els llocs per on passà sant Josepmaria a la tardor de 1937.

            

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612