Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
IX Aplec de sant Josepmaria a Andorra. El dissabte 26 de juny
L'any passat 2020, a causa de la pandŔmia, no vÓrem poder celebrar l'Aplec de sant Josepmaria a Andorra. Aquest any recuparem la tradiciˇ.

El dissabte 26 de juny, el mateix dia en que celebrem la festa de sant Josepmaria, tindrÓ lloc a Andorra el IX Aplec de sant Josepmaria, amb el segŘent programa.

 

- A les 14:00 h Trobada davant de l'Oratori de Can˛lich, que estÓ a la zona del Prat del Gastˇ (Fontaneda). Molt a la vora hi ha un espai equipat amb taules i fogons on hi tindrem preparat un foc i brases pels qui vulguin fer una costellada o bÚ calentar el menjar, que en cualsevol cas s'haurÓ de portar cadasc˙. 

Per aquesta zona passÓ sant Josepmaria el matÝ del 2 de desembre de 1937. DesprÚs de dinar llegirem alguns documents hist˛rics que narren aquesta arribada a Andorra.

Per arribar al prat del Gastˇ s'ha d'agafar la carretera que puja des de Sant JuliÓ de L˛ria a Fontaneda i passat el poble -que deixem a la dreta- continuar uns 1,5 Km fins arribar a la Borda del Gastˇ (hi ha moltes vaques) i allÓ mateix estÓ la capelleta de Can˛lich.

 

- A les 18:00 h es pasarÓ un vÝdeo de sant Josepmaria a l'Auditori Rocafort, del Centre de Cultura i Congressos LaurŔdia, situat a la Pša. de la Germandat de Sant JuliÓ de L˛ria, molt a prop de l'esglÚsia.

 

- A les 19:30 h, celebraciˇ de l'Eucaristia a l'esglÚsia de Sant JuliÓ de L˛ria. SerÓ concelebrada per sacerdots del bisbat d'Urgell i de la prelatura de l'Opus Dei.

 

Mira l'Aplec de l'any 2018 i 2019.

 

 

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612