Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
Voluntaris a la zona del Corb i Canes

Queden només 7 pals i rètols per a finalitzar completament la senyalització vertical del Camí d'Andorra


El dissabte 27 de febrer uns quants voluntaris anàrem a la zona del Corb i Canes per col·locar dos rètols que faltaven i deixar completada la senyalització vertical des del Pont d'Oliana-Peramola-Pallerols-Corb-Ribalera.

Aquest tram ha quedat totalment senyalitzat amb la pintura blava i groga del Camí d'Andorra, amb algunes variants que estan senyalitzades amb rodones grogues, i amb els pals i rètols corresponents, de manera que es pot fer tot el camí amb total seguretat.

Els voluntaris foren: Paco Penella, Josep Maria Vila, Ramon Camats, José Juan Crespo, Jordi Pérez, Octavio Rico, Enrique Tormo i Jordi Piferrer. A la tarda s'hi van unir Mn. Xavier Pont i Mn. Pere Pascual que celebraren una missa en record de l'Anna Pascuet, de Cal Toà de Coll de Nargó, que morí ara farà 2 anys. A la missa, que es va celebrar a l'església de Pallerols, hi assistiren -a més dels voluntaris- els familiars de l'Anna: el seu marit Josep Finestres, amb el seu fill Miquel i la seva esposa Gemma amb els seus fills, l'Arnau i la Maria. També hi assistiren el Mariano Carbonell, d'Organyà, i l'Agustí Sala, de Pallerols.

Una jornada molt ben aprofitada.

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612