Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
Crowdfunding Pallerols
Necessitem la teva ajuda per arribar a molta més gent

Aquesta notícia és per demanar-vos que difongueu entre els vostres amics i familiars la campanya de crowdfunding que fem per intentar donar un impuls als següents treballs:

- Manteniment i millora dels edificis de l’Església i Rectoria de Pallerols, així com del seu entorn més pròxim

- Millora, manteniment i senyalització dels 100 Km del Camí d'Andorra

- Despeses relacionades amb l’atenció dels grups i visitants

- Actualització i manteniment de la web https://www.pallerols-andorra.org/, que ens permetrà ampliar la comunicació arreu del món.

Cualsevol donatiu serà benvingut: des de 5 € fins a la quantitat que vulgueu. El que importa és que s’hi sumi molta gent, amiga de Pallerols i del projecte de recuperació dels camins històrics que van des de Pallerols fins a Andorra: uns camins tradicionals transitats per molta gent del territori al llarg dels segles i que durant la guerra civil espanyola i la segona guerra mundial van ser també recorreguts -en les dues direccions- per més de 5.000 persones perseguides per ideologies totalitàries, com fou el cas de sant Josepmaria Escrivà a l’any 1937. Aquests camins s’havien perdut i els estem recuperant.

Pots fer la teva aportació econòmica:

- a través de Bizum en el 0034.629.910.612

- amb una transferència al nostre compte bancari de Caixa Guissona: ES19.3140.0001.91.0012762600

- entrant a https://www.migranodearena.org/reto/los-amigos-del-camino-de-pallerols-de-rialb-a-andorra-necesitan-vuestra-ayuda

Gràcies!

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612