Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra
 
D'Holanda a Pallerols
Han descobert nous horitzons

Països Baixos: un grup de joves d'Amsterdam, Breda, La Haia, Nieuw Vennep, Utrecht i més, il·lusionades a recórrer el camí de sant Josepmaria. "Llegirem una mica d'aquest llibre", comenta Lisanne a la 'furgo', mentre pren a les mans el llibre il·lustrat de la vida de sant Josepmaria: 'Història d'un sí'. Quina aventura! Caminades a camp través, gana, set, pregària, mirades d'ànim... La lectura enganxa les joves entre 12 i 15 anys.

Arriben a Peramola. Comença la seva pròpia aventura! Visiten l´església de Pallerols. Resen davant la Mare de Déu del Roser. La rosa, la teula: ple d'història. Són llocs on ha estat sant Josepmaria. Pugen a la Cabana de Sant Rafael. Resen allà per la pau a Ucraïna. Sopen al refugi i tenen un pla a la rectoria: estratègia en viu! Impressiona el forn on el grup de refugiats que acompanyava sant Josepmaria va passar la nit. Aquí no volen dormir ni encara que els paguin.

Segon dia: excursió a la Casa del Corb. Quines vistes! 5 noies van al davant. A elles la muntanya no els sembla empinada. Amistat, alegria, energia. Tiren cap endavant. No s'adonen que van soles. Triguen a pensar que pot ser bo parar i esperar. Una d'aquestes 5, Elisa, diu: “ens hem perdut”. Teresa manté l'ànim a dalt: "si sant Josepmaria ho va poder fer, nosaltres també!". Maria Lluïsa resa a la Verge: “perquè se'ns passi la gana i ens trobin ràpid”. La Verge no falla. Després d'un descans, les troben. La gana ha desaparegut. La força d'un o dos misteris del rosari!... Es reuneix tot el grup. Hi ha gran alegria, aigua, entrepans, llaminadures... I un agraïment gran a la Verge i a sant Josepmaria.

Després d’aquest dia d’aventura a Pallerols, ens dirigim a Torreciutat!

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Espanya) . Tel.: (+34) 629 910 612