Ir a página inicio
BE OUR FRIEND BECOME VOLUNTEER BECOME MEMBER
         
Ir a página inicio Ir a página inicio
Ir a página inicio
Who we are       Our Purpose        Books       Frequent Asked Questions       Contact
  Works
& Studies
Cultural
Heritage 
Natural
Environment
 
News      Videos      Agenda      The Routes      History      Pallerols      Traveler Blog
Home > Videos > The expedition most similar to that of St. Josemaría Escrivá
Send to a friendSend to a friend
 
Print VersionPrint Version
 
The expedition most similar to that of St. Josemaría Escrivá  Caminadas - La Totalitat de la ruta    
Many difficulties to go from Oliana to Andorra    

Insert comments Insert comments
See commentsSee comments (9)
     
 
 
Read the whole article...
 
   

 9  Comment s
   
Author Eduard Cameron | 30/09/2020
   Comment Quan vam començar aquesta aventura no ens imaginàvem que seria una experiència tan grata. Teníem ganes de viure el Pas dels Pirineus d'una manera molt propera a les passes de Sant Josepmaria (viatjar en autobús, avituallament pel nostre compte, dormir al ras...) i gràcies a Déu (i també a en Jordi Piferrer i en Ramon Camats) vam poder fer-ho. Per suposat, hi va haver moments que van costar, però l'Alegria viscuda aquells dies van valdre moooolt la pena! Per suposat, hi tornarem.
   
Author Jordi Piferrer | 29/09/2020
   Comment Certament en Jordi Pera, un expert caminador que ens ha acompanyat moltes vegades caminant i treballant, va fer en solitari tota la ruta fins a Andorra. Una de les altres experiències intenses que s'ha d'anotar entre les gestes del camí d'Andorra. Jordi, el dia 10 d'octubre tenim sortida per netejar i senyalitzar una part del camí. Esperem que tots els que vulgueu venir us hi apunteu!
   
Author IL | 28/09/2020
   Comment Enhorabuena chicos, qué experiencia tan bonita, inolvidable habéis vivido!!!
No podíais haberlo relatado mejor!!! Gracias por compartirla!!!
   
Author jordi pera | 28/09/2020
   Comment ¡Moltes felicitats i enhorabona! Molt valents per fer-ho en plena canícula, i amb molt mèrit per fer-la desde l'autosuficiéncia. Jo també vaig fer la travessa, en solitari, durant 3 dies a mitjans d'un mes de maig, dormint a Fenollet i La Seu, però jo sol portava el dinar del migdia, no portava tenda ni els estris pel menjar, d'aigua en carregava sol dos litres i sobretot sobretot ho vaig fer amb menys calor tot i que deu-n'hi do com picava el sol ja a les 10 del matí. Segur que d'aquests dies en tindreu un record tota la vida. A mi em sembla una experiència que et permet conectar amb una intimitat sense portes, alhora que et permet fer un tast (petit) de les peripècies viscudes per tants i tants fugitius ara fa quasi 85 anys. Enhorabona altra vegada.
Aprofito per fer una menció especial a en Jordi Piferrer i a n'Ignasi Forcada (e.p.d.), tots dos artifex de la recuperació d'un camí perdut durant décades, i també cal un agraïment a tots els qui col•laboren en el seu manteniment. Gràcies a tots ells,som molts els que hem pogut gaudir i seguir gaudint d'aquest regal per l'esperit, difícil d'aconseguir, però regal a la cap i a la fí.
   
Author Geraldo Morujão (Viseu –Portugal) | 28/09/2020
   Comment Muitos parabéns , meus valentes!
   
Author Jordi | 27/09/2020
   Comment Val la pena llegir tota la crònica d'aquesta expedició, que és sens dubte la més dura de les que s'han fet fins ara en el Camí d'Andorra. La integral que va fer un grup de Girona en 28 hores va ser també molt dura, però tenien avituallament. Les que es fan cada any organitzades pel Toni Cucurull i altres que s'han fet des de Madrid, Pamplona, Andalusia, Irlanda o València també tenien avituallament. En canvi, aquesta s'ha fet carregant sempre tot el material i el menjar. Duríssima! Enhorabona als caminants!
   
Author Feliu Torra | 27/09/2020
   Comment Molt bona cronica i enhorabona als que van fer tot el Pas des d'Oliana!!! Fa cinc anys varem fer des d'Eslovenia 4 etapes (en realitat 3 i mitja), pero tornant sempre a dormir a Pallerols. Va fer calor i la varem aptir, sobre tot el dia de l'Ares. Pero no te ni punt de comparacio els nostres 65 km amb el que han fet aquests herois. Molt ben explicat tot. L'he llegit tot seguit. Segur que Sant Josepmaria us beneira especialment. Una abracada a tots!
   
Author Juanjo Gaite | 27/09/2020
   Comment muchas gracias chicos por vuestro relato, enhorabuena por vuestra expedición,teneis que animar a mucha gente a que conozca Pallerols,la historia del recorrido de San Josemaria y tantas cosas que habéis vivido en primer persona.
   
Author Ximo Rodríguez | 26/09/2020
   Comment La travesía del Paso de los Pirineos desde Oliana hasta Sant Julià de Lòria, con sus 100 kilómetros de recorrido y 6.000 metros de desnivel positivo acumulado ha sido una de las experiencias más apasionantes que he podido vivir en la montaña, y eso que estoy familiarizado con este medio.
   
     
    Insert comments
Author  
Comment  
     
    Security code Change code
    Please, enter the security code

   
     


Pallerols de Rialb, september 26, 2020
© 2020. Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra   
Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.   Av. Diagonal, 620, 1er. 2a, 08021 - Barcelona (Spain) . Tel.: (+34) 629 910 612